Rozenkwekerij Leon Sauvageot

Bedrijfsinfo | Producten | Transport & Opslag | Contact

Producten

Ons complete assortiment rozen vind u op de pagina Rozen.

Vollegronds struik- en stamrozen

Onze vollegronds struik- en stamrozen worden veelal gekweekt op oculeeradvies voor de handel in binnen- en buitenland. Deze AA kwaliteit planten worden per tien gebundeld met een soort label, en verzonden naar de klanten in binnen- en buitenland.

Klimrozen

Deze worden door ons veelal opgepot en voorzien van een bamboe rek. Bij aflevering wordt hieraan nog een grote kleurenfoto bevestigd. De klimrozen worden meestal als mix CC-karren geleverd (4 kleuren mix). Hierbij zitten dus een aantal verschillende soorten (kleuren) op een CC-kar. Dit wordt door ons ook actie-matig geleverd in grote partijen (indien voortijdig gereserveerd) Voor meer info en foto's klik hier!"

Potrozen

De Potrozen worden in 3 liter rozenpotten gezet. Wij beschikken over een kas zodat wij vroeg in het seizoen al mooi uitgelopen rozen kunnen leveren. Dit gebeurd meestal op gemengde CC-karren met een mix van kleuren en soorten van miniatuur, polyantha en edelrozen welke voorzien worden van een foto-etiket, daarnaast komt op elke CC-kar een kleurenposter. Voor meer info en foto's klik hier!"

Ligustrum Ovalifolium

We kweken de gewone haag-ligustrum, Ligustrum Ovalifolium, als 2 jarige plant. Deze wordt dan geleverd vanaf 3 takken. De planten worden gebonden in bossen van 10 stuks, en hebben de maat 100/120. Ook kunnen wij deze planten leveren in een winkelverpakking om het uitdrogen tegen te gaan. De planten worden dan per 10 stuks in een plastic zak verpakt zodat de klant bij aankoop over 1,5 meter haag beschikt.

Phander stammen

Phander stammen worden door ons gekweekt voor eigen gebruik en voor de handel (hoofdzakelijk export). Wij verzorgen het opknippen van de stammen en het snoeien van de wortels zodat ze gemakkelijk te planten of op te potten zijn. De planten worden netjes gebundeld zodat de stammen mooi recht blijven.